Despre Fierbatoarele Zilan

Brandul Zilan apartine companiei turcesti Zilan Group, cu sediul in Istanbul, si acopera o varietate de dispozitive electrice destinate imbunatatirii stilului de viata. Portofoliul marcii include aparate de preparare termica (plite, cuptoare etc.), dispozitive pentru pocesarea alimentelor (tocatoare, mixere, sandwich makere etc.), modele pentru pregatirea bauturilor (cafetiere, fierbatoare), optiuni pentru ingijirea casei (aspiratoare, fiare de calcat), produse pentru ingrijire corporala, sisteme de incalzire si racire, vase pentru gatit, tacamuri si ustensile de bucatarie, accesorii pentru baie etc.

Este de asemenea unul dintre brandurile care se orienteaza catre oferirea de produse accesibile la pret, fierbatoarele fiind de exemplu disponibile la costuri care incep de la 45 de lei. Capacitatea versiunilor Zilan variaza intre 1 si 1.7litri, iar designul include atat variante din plastic, cu rezervor cu perete transparent, care permite vizualizarea lichidului, cat si versiuni din inox, care pastreaza mai bine caldura. 

Cele mai multe dintre fierbatoarele Zilan pot fi cumparate cu un buget de maxim 100 lei, fiind deci potrivite pentru toti cei care doresc un produs care sa indeplineasca eficient functia sa de baza.