Magazin Zilan – U-buy – produse Zilan online

U buy este un magazin Zilan online de unde poti achizitiona la cele mai bune preturi produse online Zilan. Beneficiezi de garantie de producator Zilan.

Desi Grupul Zilan este una dintre cele mai mari companii de electrocasnice din Istanbul Turcia, accentul a fost pus pe calitate si întotdeauna au oferit clienților din toata lumea cea mai bună experiență posibilă în ceea ce priveste electrocasnicele de uz familial, casnic.

Zilan pune accent pe integritate, pentru că doresc să aiba un impact pozitiv asupra clienților pe care îi deservesc. Zilan a devenit una dintre companiile de renume prin câștigarea încrederii companiilor și clienților din toata lumea cu care coopereaza, în special în din Balcani, precum și în Asia și regiunea arabă.

Compania Zilan ocupa un loc intre „primii 1000 de exportatori” ai asociației mondiale de exportatori. Zilan a crezut întotdeauna că dacă se vor concentra pe un serviciu de calitate și vor trata clienții cu respect, acestia vor avea grijă la randul lor de companie. Această filozofie a servit companiei și echipei Zilan din 1994 și continuă să fie fundamentul succesului acesteia, an de an.

Inovaţie:

Inovația continuă este in centrul strategiei grupului Zilan. Zilan a fost recunoscut pe scară largă ca lider de piata din punct de vedere al piețelor interne, internaționale și o companie de talie mondială în domeniile electrocasnice și al produselor casnice.

Tehnologie:

Zilan de mult a acordat o importanță inovației în satisfacerea cerințelor consumatorilor din întreaga lume și în realizarea celor mai bune performanțe pentru satisfacerea clienților. Zilan a obținut în prezent toate certificatele tehnologice utilizate la nivel mondial.

Strategia de branding:

Strategia globală de branding a Zilan urmărește poziționarea companiei ca un brand internațional pe diferite piețe internationale în corelație cu competitivitatea sporită a produselor și societatile corporative puternice. Cadrul de afaceri internațional al Zilan cuprinde o rețea globală de servicii de proiectare, achiziții, producție, distribuție și post-vânzare.

slider zilan
Mergi la magazinul online Zilan