Returnarea in 30 de zile

Returnarea in 30 de zile

Returnarea produselor in 30 de zile este valabila pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la u-Buy.ro, livrate prin curierat.
Pentru a beneficia de acest serviciu, produsul trebuie sa se incadreze in conditiile de retur mentionate mai jos. De asemenea clientul trebuie sa notifice u-Buy.ro cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului sau produselor. Solicitarile primite mai tarziu de 30 de zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Cum se face returul:

Prin curierat

Ne contactezi pe e-mail, telefonic sau prin formularul de pe site si noi vom trimite curierul pentru ridicarea produsului/produselor de la adresa indicata. In cazul returului prin curier costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata.

Poti trimite returul prin orice alt curier, caz in care, nu putem garanta integritatea coletului si a timpului procesarii cererii tale.

Returnarea banilor:

Daca alegi rambursarea sumei platite la cumparare, si produsul returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine. Contul se poate trimite pe e-mail, in colet, comunica telefonic sau in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul tau in maximum 14 zile calendaristice.

In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, u-Buy.ro se angajeaza sa iti returneze suma achitata pentru produsul/produsele returnate, in maximum 14 zile de la receptionarea lor.

Returnarea produselor in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta.

Conditii generale pentru retur:

– Produsul/produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
– Produsul/produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original.
– In cazul in care produsul/produsele returnate prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestora, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Produse ce nu pot fi returnate:

– Produse achizitionate cu discount din cauza unor defecte estetice
– Produse carora le-a fost modificat sistemul de operare
– Produse vandute la preturi speciale sau reduse (Resigilate)
– Servicii (instalare, abonamente de date, extra-garantie, transport etc.)