Dorim sa te asiguram ca asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal este un angajament de baza al u-Buy.ro. In acest sens vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.
Pentru ca dorim sa fim cat mai transparenti, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile oferite.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate.

u-Buy este denumirea comerciala a site-ului u-Buy.ro. In desfasurarea activitatii prelucram date cu caracter personal, ceea ce potrivit  legislatiei privindprotectia datelor, ne califica drept operator de date cu caracter personal.

Ce date cu caracter personal prelucram?

Colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie oferit.
Cand va creati un cont pe u-Buy.ro, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele, adresa de domiciliu;
In cadrul paginii (Contul meu) din platforma u-Buy.ro aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare sau sa modificati in orice fel datele salvate.
Cand plasati o comanda, ne oferiti informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc. necesare procesului de finalizare al comenzii.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitei pe site-ul u-Buy.ro, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate nevoilor dumneavoastra.
Pe site-ul nostru web pot fi stocate si colectate informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.
Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. Nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.
Scopurile si temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal
Vom utiliza datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor in interesul Dvs. Acest scop poate include si urmatoarele:

Crearea si administrarea contului in cadrul platformei u-Buy.ro;

Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate; Returnarea produselor conform prevederilor legale;

Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale; Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile cu privire la comenzile sau la bunurile si serviciile u-Buy.

Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru aceste scopuri este necesara pentru achizitia unui produs din platforma u-Buy, ceea ce din punct de vedere juridic implica temeiul incheierii si executarii unui contract. De asemenea, anumite prelucrari sunt impuse de legislatia aplicabila ( legislatia fiscala si contabila), astfel ca aceste prelucrari vor fi intemeiate pe executia unei/unor obligatii legale.

Dorim sa va oferim cea mai buna experienta de cumparaturi online. In acest sens, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dumneavoastra de cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie in urma finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor colaboratori, cercetari de piata. Aceste prelucrari se vor realiza numai cu consimtamantul dvs. expres.
Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. Prin urmare, va vomtrimite orice tip de mesaj (exemplu: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse asemanatoare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii cu produsele adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dumneavoastra de cumparator (exemplu: produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate). Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dumneavoastra si ca deciziile luate in baza acestora nu va afecteaza legal. Aceste prelucrari nu se vor realiza numai in baza consimtamantului dvs. specific si expres pentru prelucrarea datelor personale in aceste scopuri.

In legatura cu acordul dvs. pentru comunicarile de marketing, va informam ca ulterior acordarii, va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

– Modificarea setarilor din contul de client;
– Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
– Contactarea u-Buy folosind detaliile de contact descrise mai sus.

De asemenea, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dumneavoastra pentru un interes al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca  drepturile si libertatile dumneavoastra sa nu fie afectate. Ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing.

Exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

– Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei u-Buy la atacuri cibernetice:
– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
– Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri. Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul legitim de a ne apara activitatea comerciala, asigurandu-ne ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dumneavoastra.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale  cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia in vigoare.

Durata prelucrarii datelor personale

In general, vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma u-Buy. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legale o impun.

Destinatarii datelor

Putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plata/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing:
– furnizorilor de servicii IT si solutii IT;
– furnizorilor de aplicatii pe care le utilizam in desfasurarea activitatii.

De asemenea in cazul unei obligatii legale sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem divulga anumite date cu caracter personal autoritatilor publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre alte persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza contractelor incheiate cu acestia.

Transferul datelor personale

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.
Este posibil sa transferam anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.
Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale.
Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor.
Transmisia datelor caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate.
Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati mobilpay. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate.

Securitatea datelor

In ciuda masurilor luate pentru protectia datelor, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Drepturile Dumneavoastra

dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Operator conform celor descrise in prezentul document;
dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Operatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Operator a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete. Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
• acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
• in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
• in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
• in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
• in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
• datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:
• persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
• prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
• operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
• sau persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de  catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos:
• se poate exercita in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Operatorului sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care se poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea datelor colectate si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
• se poate exercita in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar. Datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor in Romania sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
mail:anspdcp@dataprotection.ro


dreptul de a va adresa Justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care au fost incalcate.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta la adresa de email dpo@skyranking.ro, sau printr-o cerere scrisa trimisa la sediul societatii, folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Modificari ulterioare ale politicii de confidentialitate:

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare la Politica de Confidentialitate in orice moment fara o notificare in prealabil. Modificarile vor intra in vigoare la aparitia lor pe site-ul nostru, pe aceasta pagina fara notificare, de aceea va rugam sa verificati din nou aici pentru actualizari, de fiecare data cand ne vizitati site-ul.

Quick Navigation
×
×

Cart